Popis
V Good Gout radi prekvapujeme detské chuťové bunky zaujímavými ingredienciami a tým najlepším z prírody! S lieskou sa síce vonku bežne stretávame, ale málokedy objavíte jej plody v detských príkrmoch. Preto sme vymysleli ideálne jedlo, ktoré dieťatku predstaví sladkastú chuť obľúbených lieskových orieškov už od ukončeného 6. mesiaca. A vám, rodičom tým umožníme zaviesť do stravy dieťatka ďalší alergén.
Pretože zavedenie alergénov do stravy dieťaťa môže byť zábavné! Objavte nové chute bez obáv a s úsmevom!
Naše tipy pre zavádzanie alergénov do stravy dieťaťa:
- Vždy zavádzajte len jeden nový alergén
- Začnite s malým množstvom
- Opakujte niekoľko dní po sebe a vždy buďte obozretní
- Ak sa prejaví akákoľvek neobvyklá reakcia, alergén z jedálnička dieťaťa vyradíme
- Pokiaľ máte obavy, poraďte sa so svojim pediatrom/ičkou
Zloženie: * maslová tekvica 74 %, voda z varenia, * červená šošovica 6 %, * LIESKOVÉ ORECHY 2,6 %. *z ekologického poľnohospodárstva. Môže obsahovať stopy ZELERU. Alergény označené VEĽKÝM písmom.
Výživové údaje na 100 g: energia 237 kJ / 57 kcal, tuk 1,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2 g, sacharidy 6,6 g, z toho cukry 2,5 g, vláknina 2,0 g, bielkoviny 2,7 g, soľ 0 g (obsah soli je daný prirodzene sa vyskytujúcim sodíkom v surovinách), sodík 0 g. Bez pridania cukru. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.
Ako na prípravu?
Zatvorené vrecko vložte do vriacej vody a ohrievajte po dobu 1 min alebo vrecko otvorte a ohrievajte po dobu 30 s v mikrovlnnej rúre (750 W). Pred konzumáciou dobre premiešajte, skontrolujte teplotu a je to hotové!
Minimálna trvanlivosť do: viď zadná strana obalu. Skladujte pri izbovej teplote. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Distribútor: Health Academy s. r. o., Zbraslavská 22 / 49, 159 00, Praha, Česká republika. Vyrobené vo Francúzsku.
Zeleninovo-strukovinový príkrm s lieskovými orechmi od ukončeného 6. mesiaca. Potravina pre malé deti. Sterilizované.
Hmotnosť | 0.192 kg |
Vek dieťaťa (?) | od ukončeného 6. mesiaca |
Vlastnosti | BIO |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár