Prečo nakúpiť u nás?
Popis
+ lyžička Kendamil zdarma
EAN
5056000505156
Mliečna kaša s čiernymi ríbezľami a jablkami
150 g

6+
s mliekom
150 g
Bez pridaného cukru1
Bez palmového oleja
Pre vegetariánov

Obilniny (37 %) (ovsená múka, pšeničná múka), sušené odstredené mlieko (23 %), sušená srvátka (mlieko), maltodextrín, ovocné vločky (6 %) [(jablko, kukuričný škrob, maltodextrín, slnečnicový lecitín), (čierne ríbezle, ryžová múka), (citrón, ryžová múka)], rastlinný slnečnicový olej, extrakt z jačmenného sladu, minerály (uhličitan vápenatý, síran zinočnatý, pyrofosforečnan železitý), vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, niacín, kyselina listová, kyselina pantoténová, biotín), prírodné arómy.
Nutričné hodnoty
(Na 100 g výrobku)
1663
kJ
kJ
394
kcal
kcal
6.5
g
g
Tuky2
67
g
g
Sacharidy3
3.5
g
g
Vláknina
15
g
g
Bielkoviny
0.3
g
g
Soľ
370
μg RE
μg RE
Vitamín A
6.5
μg
μg
Vitamín D3
6
mg α-TE
mg α-TE
Vitamín E
60
mg
mg
Vitamín C
0.8
mg
mg
Thiamin
0.95
mg
mg
Riboflavín
0.65
mg
mg
Vitamín B6
4.6
mg-NE
mg-NE
Niacín
15
μg
μg
Biotín
48
μg
μg
Kyselina listová
2.5
mg
mg
Kyselina
pantoténová
pantoténová
0.12
g
g
Sodík
440
mg
mg
Vápnik
7.5
mg
mg
Železo
4.5
mg
mg
Zinok
2 Z toho nasýtené mastné kyseliny 1 g. 3 Z toho cukry 33 g.
Príprava
2×
Do misky dajte 2 polievkové lyžice (20 g) sypkej kaše.
4×
Potom pridajte približne 4 polievkové lyžice (60 ml) teplej (nedávno prevarenej) vody.
5
min
min
Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a pred podávaním skontrolujte teplotu.
Tip na recept
Banán v župane
Budete potrebovať:
1 banán, 1 vajce, 2 PL mletých vločiek, 2 PL Kendamil Mliečnej kaše s čiernymi ríbezľami a jablkami, 50 ml mlieka, kokosový olej na vyprážanie
1 banán, 1 vajce, 2 PL mletých vločiek, 2 PL Kendamil Mliečnej kaše s čiernymi ríbezľami a jablkami, 50 ml mlieka, kokosový olej na vyprážanie
Postup:
Banán olúpeme, rozkrojíme pozdĺžne napoly a obalíme v ceste zo zvyšných ingrediencií. Vyprážame na panvici z oboch strán na troche kokosového oleja. Podávame s ovocím alebo s jogurtom.
Banán olúpeme, rozkrojíme pozdĺžne napoly a obalíme v ceste zo zvyšných ingrediencií. Vyprážame na panvici z oboch strán na troche kokosového oleja. Podávame s ovocím alebo s jogurtom.
1 Iba prirodzene sa vyskytujúce cukry
Odporúčania pre alergikov: Alergény označené tučným písmom.
EAN
5056000505149
Mliečna kaša
s lesným ovocím
150 g

7+
s mliekom
150 g
Bez pridaného cukru1
Bez palmového oleja
Pre vegetariánov

Múka (32 %) (ovsená, pšeničná), sušené odstredené mlieko (22 %), sušená srvátka (mlieko), ovocné vločky (banán, čučoriedka, čierne ríbezle, citrón), ovsené vločky (8 %), maltodextrín, slnečnicový olej, extrakt z jačmenného sladu, minerály (uhličitan vápenatý, síran zinočnatý, pyrofosforečnan železitý), vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, niacín, kyselina listová, kyselina pantoténová, biotín), prírodné arómy.
Nutričné hodnoty
(Na 100 g výrobku)
1632
kJ
kJ
386
kcal
kcal
6.1
g
g
Tuky2
66
g
g
Sacharidy3
4.1
g
g
Vláknina
14.8
g
g
Bielkoviny
0.3
g
g
Soľ
370
μg RE
μg RE
Vitamín A
6.5
μg
μg
Vitamín D3
6
mg α-TE
mg α-TE
Vitamín E
60
mg
mg
Vitamín C
0.8
mg
mg
Tiamín
0.95
mg
mg
Riboflavín
0.65
mg
mg
Vitamín B6
4.6
mg-NE
mg-NE
Niacín
15
μg
μg
Biotín
48
μg
μg
Kyselina listová
2.5
mg
mg
Kyselina
pantoténová
pantoténová
0.12
g
g
Sodík
420
mg
mg
Vápník
7.5
mg
mg
Železo
4.5
mg
mg
Zinok
2 Z toho nasýtené mastné kyseliny 0.9 g. 3 Z toho cukry 32 g.
Príprava
3×
Do misky dajte 3 polievkovú lyžicu (30 g) sypkej kaše.
6×
Potom pridajte približne 6 polievkové lyžice (90 ml) teplej (nedávno prevarenej) vody.
5
min
min
Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a pred podávaním skontrolujte teplotu.
Tip na recept
Čučoriedkové lievance
Budete potřebovat:
4 pl kaše, čerstvé čučoriedky, 1 vaječné bielko
4 pl kaše, čerstvé čučoriedky, 1 vaječné bielko
Postup:
Pečieme na kúsku masla alebo kokosovom oleji z oboch strán. Podávané s jogurtom, medom a čerstvým ovocím.
Pečieme na kúsku masla alebo kokosovom oleji z oboch strán. Podávané s jogurtom, medom a čerstvým ovocím.
1 Iba prirodzene sa vyskytujúce cukry
Odporúčania pre alergikov: Alergény označené tučným písmom.
EAN
5056000505132
Mliečna kaša
s banánom
150 g

4+
s mliekom
150 g
Bez pridaného cukru1
Bez palmového oleja
Pre vegetariánov

Obilniny (38 %) (ryžová múka, kukuričná múka), sušené odstredené mlieko (24 %), sušená srvátka (mlieko), maltodextrín, banánové vločky (6 %), rastlinný slnečnicový olej, minerálne látky (uhličitan vápenatý, síran zinočnatý, pyrofosforečnan železitý), Vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, niacín, kyselina listová, kyselina pantoténová, biotín), prírodná aróma.
Nutričné hodnoty
(Na 100 g výrobku)
1654
kJ
kJ
391
kcal
kcal
4.5
g
g
Tuky2
74
g
g
Sacharidy3
0.8
g
g
Vláknina
13.1
g
g
Bielkoviny
0.3
g
g
Soľ
370
μg RE
μg RE
Vitamín A
6.5
μg
μg
Vitamín D3
6
mg α-TE
mg α-TE
Vitamín E
60
mg
mg
Vitamín C
0.8
mg
mg
Tiamín
0.9
mg
mg
Riboflavín
0.65
mg
mg
Vitamín B6
4.6
mg-NE
mg-NE
Niacín
12.5
μg
μg
Biotín
48
μg
μg
Kyselina listová
2.3
mg
mg
Kyselina
pantoténová
pantoténová
0.12
g
g
Sodík
460
mg
mg
Vápník
7.2
mg
mg
Železo
4.3
mg
mg
Zinok
2 Z toho nasýtené mastné kyseliny 0.7 g. 3 Z toho cukry 32 g.
Príprava
2×
Do misky dajte 2 polievkovú lyžicu (20 g) sypkej kaše.
4×
Potom pridajte približne 4 polievkové lyžice (60 ml) teplej (nedávno prevarenej) vody.
5
min
min
Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a pred podávaním skontrolujte teplotu.
Tip na recept
Banánovo-špenátové muffiny
Budete potřebovat:
5 pl banánovej kaše, 1/3 banánu, 1/2 hrste čerstvého špenátu, 1 bielko, štipku kypriaceho prášku
5 pl banánovej kaše, 1/3 banánu, 1/2 hrste čerstvého špenátu, 1 bielko, štipku kypriaceho prášku
Postup:
Všetko spolu premixujeme, naplníme formu na muffiny a pečieme na 180°C 25-30 min.
Všetko spolu premixujeme, naplníme formu na muffiny a pečieme na 180°C 25-30 min.
1 Iba prirodzene sa vyskytujúce cukry
Odporúčania pre alergikov: Alergény označené tučným písmom.
EAN
5056000505125
Mliečna krémová
ovsená kaša
150 g

6+
s mliekom
150 g
Bez pridaného cukru1
Bez palmového oleja
Pre vegetariánov

Obilniny (48 %) (ovsená múka, pšeničná múka), sušené odstredené mlieko (23 %), sušená srvátka (mlieko), maltodextrín, rastlinný slnečnicový olej, extrakt z jačmenného sladu, minerálne látky (uhličitan vápenatý) , vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, niacín, kyselina listová, kyselina pantoténová, biotín).
Nutričné hodnoty
(Na 100 g výrobku)
1685
kJ
kJ
399
kcal
kcal
6.6
g
g
Tuky2
68
g
g
Sacharidy3
3.1
g
g
Vláknina
15.3
g
g
Bielkoviny
0.3
g
g
Soľ
370
μg RE
μg RE
Vitamín A
6.5
μg
μg
Vitamín D3
6
mg α-TE
mg α-TE
Vitamín E
60
mg
mg
Vitamín C
0.85
mg
mg
Tiamín
1
mg
mg
Riboflavín
0.65
mg
mg
Vitamín B6
4.6
mg-NE
mg-NE
Niacín
15
μg
μg
Biotín
50
μg
μg
Kyselina listová
2.5
mg
mg
Kyselina
pantoténová
pantoténová
0.12
g
g
Sodík
460
mg
mg
Vápník
7.5
mg
mg
Železo
4.5
mg
mg
Zinok
2 Z toho nasýtené mastné kyseliny 1 g. 3 Z toho cukry 32 g.
Príprava
2×
Do misky dajte 2 polievkovú lyžicu (20 g) sypkej kaše.
4×
Potom pridajte približne 4 polievkové lyžice (60 ml) teplej (nedávno prevarenej) vody.
5
min
min
Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a pred podávaním skontrolujte teplotu.
Tip na recept
Ovsené medailónky s mozzarellou
Budete potřebovat:
3 pl ovsená kaša, 150 g MOZZARELY (nie tá v slanom náleve, ale klasická v sáčku), 1 celé vajíčko
3 pl ovsená kaša, 150 g MOZZARELY (nie tá v slanom náleve, ale klasická v sáčku), 1 celé vajíčko
Postup:
Ingrediencie spojíme a pečieme na 180°C približne 20-25 min. Medailóniky by mali byť chrumkavé.
Ingrediencie spojíme a pečieme na 180°C približne 20-25 min. Medailóniky by mali byť chrumkavé.
1 Iba prirodzene sa vyskytujúce cukry
Odporúčania pre alergikov: Alergény označené tučným písmom.
Hmotnosť | 4.608 kg |
Vlastnosti | BIO |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár