Prečo nakúpiť u nás?
Popis
EAN
5056000505194
Nemliečna kaša so slivkami a banánom
150 g

7+
150 g
Bez pridaného cukru1
Bez palmového oleja
Pre vegetariánov

BIO ovsená múka (59 %), BIO malé ovsené vločky (25 %), BIO banánové vločky (12 %), BIO slivkový prášok (4 %) (BIO slivka, BIO ryžová múka), vitamíny (vitamín A, thiamin (B1), vitamín D3).
Nutričné hodnoty
(Na 100 g výrobku)
1605
kJ
kJ
378
kcal
kcal
6.4
g
g
Tuky2
65
g
g
Sacharidy3
9.6
g
g
Vláknina
13
g
g
Bielkoviny
0.03
g
g
Soľ
360
μg RE
μg RE
Vitamín A
6
μg
μg
Vitamín D3
0.8
mg
mg
Thiamin
0.01
g
g
Sodík
2 Z toho nasýtené mastné kyseliny 1.2 g. 3 Z toho cukry 11 g.
Príprava
1.5×
Do misky dajte 1.5 polievkových lyžíc (15 g) sypkej kaše.
6×
Potom pridajte približne 6 polievkových lyžíc (90 ml) pripravenej dojčenskej výživy, ktorú aktuálne používate (pripravte podľa návodu ako do fľaše).
5
min
min
Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a pred podávaním skontrolujte teplotu.
Tip na recept
Slivkové muffiny
Budete potrebovať:
200 ml ovseného mlieka, 1 vajce, 4 pl Kendamil BIO Nemliečnej kaše so slivkami a banánom, 1 pl ovsenej alebo hladkej pšeničnej múky, 4 ks sliviek, trocha masla
200 ml ovseného mlieka, 1 vajce, 4 pl Kendamil BIO Nemliečnej kaše so slivkami a banánom, 1 pl ovsenej alebo hladkej pšeničnej múky, 4 ks sliviek, trocha masla
Postup:
Vykôstkované a nadrobno nakrájané slivky opečieme na masle do zmäknutia a necháme vychladnúť. V mise zmiešame zvyšné suroviny, a nakoniec vmiešame slivky. Vo formičkách pečieme pri 185°C zhruba 30-35 minút. Tip: Zmes je možné prisladiť lyžicou medu.
Vykôstkované a nadrobno nakrájané slivky opečieme na masle do zmäknutia a necháme vychladnúť. V mise zmiešame zvyšné suroviny, a nakoniec vmiešame slivky. Vo formičkách pečieme pri 185°C zhruba 30-35 minút. Tip: Zmes je možné prisladiť lyžicou medu.
1 Iba prirodzene sa vyskytujúce cukry
Odporúčania pre alergikov: Alergény označené tučným písmom.
Hmotnosť | 0.192 kg |
Vek dieťaťa (?) | od ukončeného 7. mesiaca |
Vlastnosti | BIO |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár