Prečo nakúpiť u nás?
Popis
+ lyžička Kendamil zdarma
EAN
5056000505194
Nemliečna kaša so slivkami a banánom
150 g

7+
150 g
Bez pridaného cukru1
Bez palmového oleja
Pre vegetariánov

BIO ovsená múka (59 %), BIO malé ovsené vločky (25 %), BIO banánové vločky (12 %), BIO slivkový prášok (4 %) (BIO slivka, BIO ryžová múka), vitamíny (vitamín A, thiamin (B1), vitamín D3).
Nutričné hodnoty
(Na 100 g výrobku)
1605
kJ
kJ
378
kcal
kcal
6.4
g
g
Tuky2
65
g
g
Sacharidy3
9.6
g
g
Vláknina
13
g
g
Bielkoviny
0.03
g
g
Soľ
360
μg RE
μg RE
Vitamín A
6
μg
μg
Vitamín D3
0.8
mg
mg
Thiamin
0.01
g
g
Sodík
2 Z toho nasýtené mastné kyseliny 1.2 g. 3 Z toho cukry 11 g.
Príprava
1.5×
Do misky dajte 1.5 polievkových lyžíc (15 g) sypkej kaše.
6×
Potom pridajte približne 6 polievkových lyžíc (90 ml) pripravenej dojčenskej výživy, ktorú aktuálne používate (pripravte podľa návodu ako do fľaše).
5
min
min
Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a pred podávaním skontrolujte teplotu.
Tip na recept
Slivkové muffiny
Budete potrebovať:
200 ml ovseného mlieka, 1 vajce, 4 pl Kendamil BIO Nemliečnej kaše so slivkami a banánom, 1 pl ovsenej alebo hladkej pšeničnej múky, 4 ks sliviek, trocha masla
200 ml ovseného mlieka, 1 vajce, 4 pl Kendamil BIO Nemliečnej kaše so slivkami a banánom, 1 pl ovsenej alebo hladkej pšeničnej múky, 4 ks sliviek, trocha masla
Postup:
Vykôstkované a nadrobno nakrájané slivky opečieme na masle do zmäknutia a necháme vychladnúť. V mise zmiešame zvyšné suroviny, a nakoniec vmiešame slivky. Vo formičkách pečieme pri 185°C zhruba 30-35 minút. Tip: Zmes je možné prisladiť lyžicou medu.
Vykôstkované a nadrobno nakrájané slivky opečieme na masle do zmäknutia a necháme vychladnúť. V mise zmiešame zvyšné suroviny, a nakoniec vmiešame slivky. Vo formičkách pečieme pri 185°C zhruba 30-35 minút. Tip: Zmes je možné prisladiť lyžicou medu.
1 Iba prirodzene sa vyskytujúce cukry
Odporúčania pre alergikov: Alergény označené tučným písmom.
EAN
5056000505125
Mliečna krémová
ovsená kaša
150 g

6+
s mliekom
150 g
Bez pridaného cukru1
Bez palmového oleja
Pre vegetariánov

Obilniny (48 %) (ovsená múka, pšeničná múka), sušené odstredené mlieko (23 %), sušená srvátka (mlieko), maltodextrín, rastlinný slnečnicový olej, extrakt z jačmenného sladu, minerálne látky (uhličitan vápenatý) , vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, niacín, kyselina listová, kyselina pantoténová, biotín).
Nutričné hodnoty
(Na 100 g výrobku)
1685
kJ
kJ
399
kcal
kcal
6.6
g
g
Tuky2
68
g
g
Sacharidy3
3.1
g
g
Vláknina
15.3
g
g
Bielkoviny
0.3
g
g
Soľ
370
μg RE
μg RE
Vitamín A
6.5
μg
μg
Vitamín D3
6
mg α-TE
mg α-TE
Vitamín E
60
mg
mg
Vitamín C
0.85
mg
mg
Tiamín
1
mg
mg
Riboflavín
0.65
mg
mg
Vitamín B6
4.6
mg-NE
mg-NE
Niacín
15
μg
μg
Biotín
50
μg
μg
Kyselina listová
2.5
mg
mg
Kyselina
pantoténová
pantoténová
0.12
g
g
Sodík
460
mg
mg
Vápník
7.5
mg
mg
Železo
4.5
mg
mg
Zinok
2 Z toho nasýtené mastné kyseliny 1 g. 3 Z toho cukry 32 g.
Príprava
2×
Do misky dajte 2 polievkovú lyžicu (20 g) sypkej kaše.
4×
Potom pridajte približne 4 polievkové lyžice (60 ml) teplej (nedávno prevarenej) vody.
5
min
min
Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a pred podávaním skontrolujte teplotu.
Tip na recept
Ovsené medailónky s mozzarellou
Budete potřebovat:
3 pl ovsená kaša, 150 g MOZZARELY (nie tá v slanom náleve, ale klasická v sáčku), 1 celé vajíčko
3 pl ovsená kaša, 150 g MOZZARELY (nie tá v slanom náleve, ale klasická v sáčku), 1 celé vajíčko
Postup:
Ingrediencie spojíme a pečieme na 180°C približne 20-25 min. Medailóniky by mali byť chrumkavé.
Ingrediencie spojíme a pečieme na 180°C približne 20-25 min. Medailóniky by mali byť chrumkavé.
1 Iba prirodzene sa vyskytujúce cukry
Odporúčania pre alergikov: Alergény označené tučným písmom.
EAN
5056000505156
Mliečna kaša s čiernymi ríbezľami a jablkami
150 g

6+
s mliekom
150 g
Bez pridaného cukru1
Bez palmového oleja
Pre vegetariánov

Obilniny (37 %) (ovsená múka, pšeničná múka), sušené odstredené mlieko (23 %), sušená srvátka (mlieko), maltodextrín, ovocné vločky (6 %) [(jablko, kukuričný škrob, maltodextrín, slnečnicový lecitín), (čierne ríbezle, ryžová múka), (citrón, ryžová múka)], rastlinný slnečnicový olej, extrakt z jačmenného sladu, minerály (uhličitan vápenatý, síran zinočnatý, pyrofosforečnan železitý), vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, niacín, kyselina listová, kyselina pantoténová, biotín), prírodné arómy.
Nutričné hodnoty
(Na 100 g výrobku)
1663
kJ
kJ
394
kcal
kcal
6.5
g
g
Tuky2
67
g
g
Sacharidy3
3.5
g
g
Vláknina
15
g
g
Bielkoviny
0.3
g
g
Soľ
370
μg RE
μg RE
Vitamín A
6.5
μg
μg
Vitamín D3
6
mg α-TE
mg α-TE
Vitamín E
60
mg
mg
Vitamín C
0.8
mg
mg
Thiamin
0.95
mg
mg
Riboflavín
0.65
mg
mg
Vitamín B6
4.6
mg-NE
mg-NE
Niacín
15
μg
μg
Biotín
48
μg
μg
Kyselina listová
2.5
mg
mg
Kyselina
pantoténová
pantoténová
0.12
g
g
Sodík
440
mg
mg
Vápnik
7.5
mg
mg
Železo
4.5
mg
mg
Zinok
2 Z toho nasýtené mastné kyseliny 1 g. 3 Z toho cukry 33 g.
Príprava
2×
Do misky dajte 2 polievkové lyžice (20 g) sypkej kaše.
4×
Potom pridajte približne 4 polievkové lyžice (60 ml) teplej (nedávno prevarenej) vody.
5
min
min
Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a pred podávaním skontrolujte teplotu.
Tip na recept
Banán v župane
Budete potrebovať:
1 banán, 1 vajce, 2 PL mletých vločiek, 2 PL Kendamil Mliečnej kaše s čiernymi ríbezľami a jablkami, 50 ml mlieka, kokosový olej na vyprážanie
1 banán, 1 vajce, 2 PL mletých vločiek, 2 PL Kendamil Mliečnej kaše s čiernymi ríbezľami a jablkami, 50 ml mlieka, kokosový olej na vyprážanie
Postup:
Banán olúpeme, rozkrojíme pozdĺžne napoly a obalíme v ceste zo zvyšných ingrediencií. Vyprážame na panvici z oboch strán na troche kokosového oleja. Podávame s ovocím alebo s jogurtom.
Banán olúpeme, rozkrojíme pozdĺžne napoly a obalíme v ceste zo zvyšných ingrediencií. Vyprážame na panvici z oboch strán na troche kokosového oleja. Podávame s ovocím alebo s jogurtom.
1 Iba prirodzene sa vyskytujúce cukry
Odporúčania pre alergikov: Alergény označené tučným písmom.
EAN
5056000505163
Mliečna kaša s brokolicami, karfiolom a paradajkami
150 g

6+
s mliekom
150 g
Bez pridaného cukru1
Bez palmového oleja
Pre vegetariánov

Obilniny (49 %) (ryžová múka, kukuričná múka), sušené odstredené mlieko (26 %), maltodextrín, rastlinný repkový olej, zeleninové vločky (3 %) (karfiol, paradajka, brokolica, cibuľa, špenát), minerálne látky (uhličitan vápenatý, pyrofosforečnan železitý, síran zinočnatý), prírodné arómy, kvasnicový extrakt, vitamíny (vitamín A, vitamín D3, vitamín E, vitamín C, vitamín B1, vitamín B2, vitamín B6, niacín, kyselina listová, kyselina pantoténová, biotín).
Nutričné hodnoty
(Na 100 g výrobku)
1689
kJ
kJ
399
kcal
kcal
5.5
g
g
Tuky2
74
g
g
Sacharidy3
1
g
g
Vláknina
12.9
g
g
Bielkoviny
0.6
g
g
Soľ
370
μg RE
μg RE
Vitamín A
6.5
μg
μg
Vitamín D3
6
mg α-TE
mg α-TE
Vitamín E
60
mg
mg
Vitamín C
0.8
mg
mg
Thiamin
0.9
mg
mg
Riboflavín
0.65
mg
mg
Vitamín B6
4.9
mg-NE
mg-NE
Niacín
12.5
μg
μg
Biotín
48
μg
μg
Kyselina listová
2.3
mg
mg
Kyselina
pantoténová
pantoténová
0.24
g
g
Sodík
520
mg
mg
Vápnik
7.2
mg
mg
Železo
4.3
mg
mg
Zinok
2 Z toho nasýtené mastné kyseliny 0.7 g. 3 Z toho cukry 17 g.
Príprava
2×
Do misky dajte 2 polievkové lyžice (20 g) sypkej kaše.
4×
Potom pridajte približne 4 polievkové lyžice (65 ml) teplej (nedávno prevarenej) vody.
5
min
min
Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a pred podávaním skontrolujte teplotu.
Tip na recept
Zeleninové guličky
Budete potrebovať:
100 g nadrobno nakrájanej zeleniny (mrkva, petržlen, brokolica), 1 vajce, 4 pl Kendamil Mliečnej kaše s brokolicou, karfiolom a paradajkami, 1 pl špaldovej múky, olivový olej na restovanie
100 g nadrobno nakrájanej zeleniny (mrkva, petržlen, brokolica), 1 vajce, 4 pl Kendamil Mliečnej kaše s brokolicou, karfiolom a paradajkami, 1 pl špaldovej múky, olivový olej na restovanie
Postup:
Zeleninu krátko orestujeme na oleji, podlejeme vodou a podusíme do mäkka. Potom pridáme ostatné ingrediencie, premiešame a v rukách vytvarujeme guličky, ktoré pečieme pri 180°C zhruba 20–25 minút. Tip: Namiesto čerstvej zeleniny môžete použiť jemne nakrájanú mrazenú zeleninovú zmes.
Zeleninu krátko orestujeme na oleji, podlejeme vodou a podusíme do mäkka. Potom pridáme ostatné ingrediencie, premiešame a v rukách vytvarujeme guličky, ktoré pečieme pri 180°C zhruba 20–25 minút. Tip: Namiesto čerstvej zeleniny môžete použiť jemne nakrájanú mrazenú zeleninovú zmes.
1 Iba prirodzene sa vyskytujúce cukry
Odporúčania pre alergikov: Alergény označené tučným písmom.
Podobné produkty
Hmotnosť | 4.608 kg |
Vlastnosti | BIO |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár