• 1 z 2
 

Good Gout BIO Ovsený dezert s jahodou a banánom (90 g)

 
Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do
7.10.2022
Jednotková cena 2,61 € / 100 g
2,35 €
1,96 € bez DPH
   
Kód tovaru 10759
Značka Good Gout
Kategória Dezerty pre deti,Detské BIO príkrmy od ukončeného 6. mesiaca
 

Naša špeciálna vesmírna kulinárska posádka na svojej výprave do vesmíru tentoraz zavítala na planétu obilnín. Priviezla z nej recept na skvelý rastlinný jogurt, v ktorom hrá hlavnú úlohu ovos, vyzreté jahody a banán. A tú správnu šťavu mu dodáva celkom malá kvapôčka citróna.

Detská výživa od ukončeného 6. mesiaca. Ovocno-obilný príkrm s ovseným nápojom pre zvláštnu výživu dojčiat a malých detí. Pasterizované. Tepelne upravené.

Zloženie: 35 % bio OVSENÝ nápoj, 31 % bio jahody, 30 % bio banány, 4 % bio OVSENÉ vločky (glutén), koncentrovaná šťava z bio citrónov. Obsahuje glutén. Neobsahuje laktózu. Alergény sú označené VEĽKÝM PÍSMOM.

Výživové údaje na 100 g: energia 283 kJ / 67 kcal, tuk 0,6 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 13,0 g, z toho cukry 6,7 g, vláknina 1,6 g, bielkoviny 1,6 g, soľ 0,01 g (obsah soli je daný prirodzene sa vyskytujúcim sodíkom v surovinách). Bez prídavku cukrov. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.

Skladovanie: Skladujte pri bežnej izbovej teplote. Po otvorení skladujte v chladničke a spotrebujte do 48 hodín.
Vhodné pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca, ak váš lekár neurčí inak.

Odporúčaná príprava: Dobre pretrepte. Vylejte do misky alebo priamo na lyžicu. Dobrú chuť! Pre zdravie dieťaťa dodržujte návod na prípravu a pre skladovanie.

Upozornenie: Nenechávajte deti do 36 mesiacov s viečkom bez dozoru. Nikdy nedávajte vrecko do mikrovlnnej rúry.
Potravina pre osobitné výživové účely.

Dodávateľ: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, Malá Chuchle, 159 00 Praha 5. Výrobca: BBB - 23 rue Balzac - 75406, Paris Cedex. Hmotnosť: 90 g. Výrobok ekologického poľnohospodárstva. Krajina pôvodu: Vyrobené v Španielsku.

Hmotnosť 0.095 kg
Vek dieťaťa (?) od ukončeného 6. mesiaca
Vlastnosti BIO

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: