• 1 z 2
 

Salvest PÕNN BIO Hovädzí stroganov s paštrnákom (240 g)

 
Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do
1.12.2022
Jednotková cena 1,33 € / 100 g
3,20 €
2,67 € bez DPH
   
Kód tovaru 78051
Značka Salvest Põnn
Kategória Mäsovozeleninové detské príkrmy
 

Na hovädzí Stroganov sme použili šťavnaté hovädzie mäso tej najvyššej kvality. Jemné mäso dopĺňa hebučká chuť paštrnáku, ktorá spolu s tekvicou a bylinkami vytvára dokonalú harmóniu chutí. Obsah železa v mäse prispieva k správnej krvotvorbe a zelenina zásobuje malé bruška vlákninou. Chuť sme zjemnili kvapkou kyslej smotany.

- Vyvinuté poprednou pediatričkou Reet Raukas
- Starostlivo vybrané suroviny
- V spolupráci s lokálnymi farmármi v Estónsku

Návod na prípravu: Pri otvorení musí viečko klapnúť. Príkrm alebo porciu ohrejte na 40 °C a premiešajte najlepšie plastovou lyžičkou, aby ste nepoškodili pohárik. Pred podávaním skontrolujte teplotu.

Zloženie: BIO paštrnák (22 %), voda, BIO zemiaky, BIO hovädzie mäso (9 %), BIO tekvica, BIO cibuľa, BIO hrášok, BIO kyslá SMOTANA, BIO paradajkový pretlak, BIO zemiakový škrob, BIO repkový olej, BIO mletá paprika , BIO petržlen, BIO korenie. Zelenina 60%. Obsahuje LAKTÓZU. Bez gluténu. Alergény sú označené TUČNÝM písmom.
Výživové údaje na 100 g: Energia 317 kJ / 76 kcal; tuk 2,7 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7 g; sacharidy 8,7 g, z toho cukry 2,7 ​​g; bielkoviny 3,1 g; soľ 0,03 g.

Dôležité upozornenie: Zeleninovo-mäsový príkrm. Potravina na osobitné výživové účely pre deti od ukončeného 12. mesiaca. Sterilizované.
Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote. Neohriatu časť uchovávajte v uzavretom pohári a spotrebujte do 72 hodín. Minimálna trvanlivosť do: viď zadná strana obalu.

Výrobca: AS Salvest, Aruküla tee 3, 51017, Tartu, Estónsko.
Distribútor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Praha 5, 159 00, Česká republika, www.salvest.cz, www.healthfactory.cz, info@healthfactory.cz.

Hmotnosť 0.402 kg
Vek dieťaťa (?) od ukončeného 12. mesiaca
Vlastnosti BIO, bez lepku
Typ obalu (?) Sklo

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: