Zachráň ma!
5056000505194 1x
  • 1 z 3
 

Kendamil BIO Nemliečna kaša so slivkami a banánom (150 g), exp. exp. 16.06.2024

 
Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do
2.5.2024
Bežná cena 3,55 €
Ušetríte 2,33 € (–65 %)
Jednotková cena 0,81 € / 100 g
1,22 €
1,02 € bez DPH
   
Kód tovaru 92000012/EXP2
Značka Kendamil
Kategória Zachráň jedlo
 
EAN 5056000505194
 

Nemliečna kaša so slivkami a banánom

150 g

Krabica BIO kaše Kendamil
7+

150 g

Bez pridaného cukru1
Bez palmového oleja
Pre vegetariánov
BIO ovsená múka (59 %), BIO malé ovsené vločky (25 %), BIO banánové vločky (12 %), BIO slivkový prášok (4 %) (BIO slivka, BIO ryžová múka), vitamíny (vitamín A, thiamin (B1), vitamín D3).

Nutričné hodnoty

(Na 100 g výrobku)
1605
kJ
378
kcal
6.4
g
Tuky2
65
g
Sacharidy3
9.6
g
Vláknina
13
g
Bielkoviny
0.03
g
Soľ
360
μg RE
Vitamín A
6
μg
Vitamín D3
0.8
mg
Thiamin
0.01
g
Sodík
2 Z toho nasýtené mastné kyseliny 1.2 g. 3 Z toho cukry 11 g.

Príprava

1.5×
Vrchovatá lžíce
Do misky dajte 1.5 polievkových lyžíc (15 g) sypkej kaše.
Potom pridajte približne 6 polievkových lyžíc (90 ml) pripravenej dojčenskej výživy, ktorú aktuálne používate (pripravte podľa návodu ako do fľaše).
5
min
Miska s míchající lžičkou
Dobre premiešajte, nechajte vychladnúť a pred podávaním skontrolujte teplotu.
Tip na recept

Slivkové muffiny

Budete potrebovať:

200 ml ovseného mlieka, 1 vajce, 4 pl Kendamil BIO Nemliečnej kaše so slivkami a banánom, 1 pl ovsenej alebo hladkej pšeničnej múky, 4 ks sliviek, trocha masla
Postup:

Vykôstkované a nadrobno nakrájané slivky opečieme na masle do zmäknutia a necháme vychladnúť. V mise zmiešame zvyšné suroviny, a nakoniec vmiešame slivky. Vo formičkách pečieme pri 185°C zhruba 30-35 minút. Tip: Zmes je možné prisladiť lyžicou medu.
Queen's Award
60 years heritage

Máte otázku? Napíšte nám

To chcem skúsiť
1 Iba prirodzene sa vyskytujúce cukry
Odporúčania pre alergikov: Alergény označené tučným písmom.
Hmotnosť 0.192 kg
Vek dieťaťa (?) od ukončeného 7. mesiaca
Vlastnosti BIO

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: