• 1 z 2
 

SALVEST Põnn BIO Ovsená kaša so slivkou, čiernymi ríbezľami a kokosom (110 g)

 
Dostupnosť Skladom
Môžeme doručiť do
1.12.2022
Jednotková cena 1,55 € / 100 g
1,70 €
1,42 € bez DPH
   
Kód tovaru 78624
Značka Salvest Põnn
Kategória Ovocné detské príkrmy,Detské BIO príkrmy od ukončeného 6. mesiaca
 

Vďaka ovsenej kaši je táto kapsička nabitá vlákninou, ktorá spolu so slivkami prospieva detským bruškám a ich zažívaniu. Okrem lahodného kokosu sú jej súčasťou čierne ríbezle a jablká s obsahom vitamínu C a s pektínom, ktorý podporuje vylučovanie toxínov. Receptúra ​​kapsičky podporuje prirodzenú imunitu a hlavne – deťom skvele chutí!

- Vyvinuté poprednou pediatričkou Reet Raukas
- Starostlivo vybrané suroviny
- V spolupráci s lokálnymi farmármi v Estónsku

Návod na prípravu: Obsah kapsičky vytlačte do misky a ohrejte na 40–50 °C. Pred podávaním skontrolujte teplotu. Obal nedávajte do mikrovlnnej rúry.

Zloženie: Voda, BIO hruškové pyré, BIO jablčné pyré, BIO slivkové pyré (14 %), BIO OVSENÉ vločky (7 %), BIO kokosové mlieko (extrakt z kokosových jadier, voda) (5 %), BIO pyré z čiernych ríbezlí (3 %). Obsahuje GLUTÉN. Alergény sú označené TUČNÝM písmom.
Výživové údaje na 100 g: Energia 284 kJ / 67 kcal; tuk 1,3 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,0 g; sacharidy 12 g, z toho cukry 6,2 g; bielkoviny 1,4 g; soľ 0,01 g. Bez prídavku cukrov. Obsahuje prirodzene sa vyskytujúce cukry.

Dôležité upozornenie: Balenie nie je určené na hranie. Ovocno-obilný príkrm. Potravina na osobitné výživové účely pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Sterilizované.
Skladovanie: Skladujte pri izbovej teplote. Otvorené balenie uzavrite a skladujte v chladničke maximálne 24 hodín. Minimálna trvanlivosť do: viď zadná strana obalu.

Výrobca: AS Salvest, Aruküla tee 3, 51017, Tartu, Estónsko.
Distribútor: Health Academy, s. r. o., Zbraslavská 22/49, Praha 5, 159 00, Česká republika, www.salvest.cz, www.healthfactory.cz, info@healthfactory.cz.

Hmotnosť 0.118 kg
Vek dieťaťa (?) od ukončeného 6. mesiaca
Vlastnosti BIO, bez laktózy

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: