Ako sa cítiť pohodlne počas menštruácie?

Túto otázku si kladie mnoho žien. Vedeli ste napríklad, že žena v priemere menštruuje približne 400-krát počas svojho života? To rozhodne nie je malé číslo. Navyše, pre väčšinu žien je toto obdobie veľmi nepríjemné. Každej žene však vyhovuje niečo iné a môže mať tak veľmi špecifické požiadavky. Kvalitná dámska hygiena však môže prispieť k fyzickej aj psychickej pohode.

Našťastie, fínska značka Vuokkoset má na výber niekoľko kategórií a dokáže vám poskytnúť nielen maximálnu ochranu, ale aj jemnú starostlivosť, nech už robíte čokoľvek. Všetky vložky a tampóny sú bielené 100 % čistým kyslíkom bez použitia chlóru, vďaka čomu neobsahujú dioxíny. V súčasnosti je to najbezpečnejšia a najšetrnejšia možnosť bielenia týchto výrobkov.

Extrémne savé, neuveriteľne tenké a hodvábne jemné

To sú vložky zo série Vuokkoset White. Ich ďalšou výhodou je, že neobsahujú parfum, takže zbytočne nedráždia intímne partie. Boli vyvinuté v spolupráci s Fínskou alergologickou, dermatologickou a astmatologickou federáciou a neobsahujú žiadne alergizujúce látky. Vďaka tomu sú šetrné aj k citlivej pokožke. Vybrať si môžete z klasických vložiek s krídelkami alebo bez nich, prípadne zo slipových vložiek s rôznou absorpčnou schopnosťou.

Ochrana a dokonalý komfort z BIO bavlny

Rad Vuokkoset BIO je ekologické a zároveň cenovo dostupné riešenie pre ženy, ktorým záleží na životnom prostredí. Spĺňa rovnaké vlastnosti ako základný rad Vuokkoset White, ale základom je certifikovaná organická bavlna. Vďaka tomu je celý sortiment plne kompostovateľný, vrátane jeho obalov. Môžete si tu vybrať z rôznych veľkostí tampónov, vložiek s krídelkami alebo slipových vložiek.

Šetrný k pokožke a životnému prostrediu

Pre náročnejšie ženy, ktorým nevadí väčšia počiatočná investícia, Vuokkoset pripravil aj menštruačný kalíšok v dvoch veľkostiach. Je vyrobený z lekárskeho silikónu (TPE), ktorý je pre telo úplne bezpečný a plne kopíruje pohyby tela pri sedení, chôdzi alebo cvičení. Je určený na opakované používanie a možno ho nosiť až 12 hodín bez toho, aby ste si ho všimli. Ide teda o maximálne ekologické riešenie.

Nech už si vyberiete z akéhokoľvek radu Vuokkoset, nezabudnite, že pri výrobe všetkých produktov sa používajú len obnoviteľné zdroje energie a celá továreň je sebestačná. A skvelý bonus navyše - táto značka je prvá na svete vo svojej kategórii, ktorá je uhlíkovo neutrálna. Šetrnosť k pokožke je spolu so zodpovednosťou k životnému prostrediu jednou z ich hlavných priorít.