Ako deti môžu maškrtiť a vy ešte budete mať dobrý pocit

Good Gout

Neveríte? Hovoríte si, čo je to za hlúposť? Že maškrtenie predsa nikdy nemôže byť dobré ani pre zúbky, ani pre bruško? Lenže nie je maškrtenie ako maškrtenie. Maškrtiť sa totiž dajú aj iné veci, než sú cukríky a tortičky natlačené bielym cukrom. Maškrty môžu byť aj prospešné…

Život by mal byť prežiarený peknými chvíľkami. K tým veľmi príjemným patria napríklad tie, kedy chuťovým pohárikom doprajeme nejakú dobrôtku. A nemusí to byť vždy len za odmenu. S radosťou a hlavne bez výčitiek si ich môžu dopriať každý deň malí i veľkí maškrtníci len tak  –  na spríjemnenie dlhého čakania na Vianoce. Na produktoch  Good Gout si nielen pochutnajú, ale ich vlastnosti rozvíjajú aj detský svet a zručnosti malých maškrtníkov. Dospelých potom môže hriať dobrý pocit z toho, že pomáhajú nielen deťom, ale aj prírode.

Receptúru našich dobrôt vyvinuli odborníci na detskú výživu spolu s pediatrami tak, aby deťom chutili a pritom podporovali ich prirodzený vývoj! Jemnú motoriku a ďalšie detské zručnosti pomáhajú rozvíjať premyslené tvary a farby získané výhradne z bio ovocia alebo bio zeleniny. Dobrôtky obsahujú iba ingrediencie  z čistej prírody a sú vyrobené tak, aby príroda čistá aj zostala. Zodpovední ľudia sú si veľmi dobre vedomí, že krehký ekosystém okolo nás je poklad, ktorý treba chrániť a zachovať pre budúce generácie. Preto sa rozhodli časť zárobku venovať na ochranu prírody tam, kde si už nedokáže pomôcť sama. A tiež na vzdelávanie, aby čo najviac ľudí vedelo, prečo je dôležité prírodu chrániť. Nákupom dobrôt, ktoré pre našich najmenších vytvorili, im v tom môžete pomôcť.

Je úžasné, keď viete, že je jedlo zábava, a hoci deťom doprajete nejakú maškrtu, máte čisté svedomie. Za mamičku žlté koliesko, za otecka zelený trojuholník... A nemusíte mať obavy. Aj keď sú sušienky farebné, je to len vďaka prírodným ovocným a zeleninovým šťavám. Sušienky Good Gout BIO Sušienky farby & tvary sme vyvinuli v spolupráci s expertom na montessoriovskú výučbu a držali sa jej motta: Pomôž mi, aby som to dokázal sám. K rozvoju samostatnosti aj jemnej motoriky pomáhajú bez zbytočných cukrov aj Good Gout BIO Vanilkové kolieska alebo Good Gout BIO Kakaové kolieska, ktoré deťom padnú skvele do malých rúk, takže si ich môžu síce pod dohľadom dospelých, ale inak už od desiatich mesiacov dopriať celkom sami.

Vedeli ste, že včely spolu s ďalším hmyzom opeľujú zhruba tri štvrtiny rastlín, ktoré produkujú 90 % všetkého ľudského jedla? Samotná včela medonosná sa či už priamo, alebo nepriamo podieľa až na 1/3 ľudskej výživy. Môžete si to predstaviť tak, že každé tretie sústo, ktoré si vložíte do úst, by tu bez včiel vôbec nebolo. Zaspomínajte si na to spoločne s vašimi deťmi u každej krabičky medových sušienok s medom a kúskami čokolády Good Gout BIO Bee´scuits. Je potrebné mať neustále na mysli, že ani my by sme bez týchto malých stvorení nemohli existovať a že je treba ich chrániť.

Na receptúre Good Gout BIO Maslových sušienok plnených lieskovoorieškovým krémom si dal náš šéfkuchár skutočne záležať. Pre deti, ktorým už boli tri roky, pripravil sušienky, ktoré obsahujú to, čo všetky deti milujú - kakao! Okrem toho, že sú až na prasknutie naplnené lahodným lieskovoorieškovým krémom, v nich ako antioxidačné kúzlo pôsobí výťažok z dobrej známej bylinky – rozmarínu.

Aby sme mohli brať z prírody čisté a hodnotné suroviny, z ktorých potom vyrábame všetky tieto dobrôtky, nesmú ju ľudia ničiť, ale chrániť. Rovnako ako zvieratá a rastliny je aj my sme jej súčasťou a cítime za ňu zodpovednosť. Ak už sa v minulosti stalo, že jej človek ublížil, radi by sme prispeli k tomu, aby bola opäť taká, ako bývala predtým. Spojili sme preto sily s kuchármi i ochrancov prírody, aby sa každým uhryznutím do sušienok Good Gout BIO Maslových zvieratiek stali deti aj ich rodičia nielen milovníci dobrej chute, ale aj vášnivými ochrancami prírody. Časť z toho, čo za dobrôtky rodičia zaplatia, totiž putuje na záchranu morského ekosystému v okolí ostrova Maricius. Pochutnať si a ešte pri tom zahraňovať zvieratá? Áno, týmito sušienkami to ide! A nielen s nimi. Z každého predaného kusu Good Gout BIO Maslových zvieratiek polomáčaných v horkej čokoládeGood Gout BIO Citrónových zvieratiek pomáha 5% z ich ceny obnovovať prirodzené prostredie slonov v juhoafrickej Botswane.

Vnímať a rozoznávať chute pomáhajú deťom Good Gout BIO Mini ryžové koláčiky  s jablkamiGood Gout BIO Mini ryžové koláčiky s  čučoriedkami. Ich základ tvoria ryžové burizóny, takže neprekypujú zbytočnou energiou, ale zato množstvom chutí a farbou, ktoré im dodáva poctivá šťava z ovocia. Najviac šťavy im darovali jablká a pri čučoriedkovej variante samozrejme aj čučoriedky, ktoré im spolu so šťavou z červenej repy a čiernej mrkvy prepožičali aj lákavo ružovkastú farbu. Chrumkavá štruktúra ryžových koláčikov predstavuje ideálnu popoludňajšiu desiatu pre malých maškrtníkov už od 10 mesiacov. A Good Gout BIO Kokosové vankúšikyGood Gout BIO Mangové vankúšiky, to je vynikajúca zmes obilnín a strukovín, ktorým dodávajú šmrnc štipka sušeného mlieka bez laktózy. O príchuť a sladkosť v ústach sa stará kokos alebo mango, ktorých je ale vo vankúšikoch len toľko, aby cukor v nich obsiahnutý deťom neškodil.