Dojčenské mlieko Kendamil zvolili rodičia Produktom roku 2021!

 

Dojčenské mlieko Kendamil 3 získalo titul Produkt roku 2021 a stalo sa víťazom v kategórii Dojčenské mlieka. Na najvyšší stupienok ich katapultoval záujem rodičov, ktorí o ňom v internetových obchodoch vyhľadávali informácie, vysoký počet predaných kusov a jeho hodnotenie samotnými nakupujúcimi.

Mamičky a oteckovia ako dôvody spokojnosti s mliekom Kendamil 3 najčastejšie uvádzali, že ich deťom skrátka chutí. Okrem príjemnej chuti a vône však oceňovali aj jeho zloženie a fakt, že je ako jediné na slovenskom trhu vyrobené z poctivého plnotučného mlieka. Ďalej oceňovali, že ich deti po ňom nezvracajú, že má praktické balenie a že sa ľahko pripravuje.

Pre rodičov je však dôležitá aj cena, ktorú hodnotili za takto kvalitný produkt ako priaznivú. Všetci zákazníci potom dojčenské mlieko Kendamil 3 ďalším nakupujúcim odporúčajú. Za to aj za kladné hodnotenie im veľmi ďakujeme! Dodáva nám to energiu, ktorú potrebujeme na to, aby sme na slovenský trh mohli uvádzať ďalšie kvalitné produkty značky Kendamil a pomáhať rodičom so starostlivosťou o ich najmilovanejších!

Usporiadateľom súťaže Produkt Roku je spoločnosť Heureka Group, ktorá je prevádzkovateľom nákupného radcu Heureka.sk. Na recenzie na dojčenské mlieko Kendamil 3 sa môžete pozrieť tu.