Keď sa pravá chuť spojí s českou poctivosťou alebo Good Gout má nového kamaráta!

Goody

Francúzska gurmánska značka detských biopríkrmov Good Gout, ktorá učí deti rozpoznávať pravé chute, má teraz nového kamaráta. Je ním Ababu kamarát, český ušatý zajac s vreckom na brušku, do ktorého sa dobroty Good Gout zmestia tak akurát. Odteraz sa deti môžu tešiť na roztomilého kamaráta, ktorý im spolu s kapsičkami Goog Gout pomôže rozvíjať správne stravovacie návyky. A môžu sa kamarátiť naozaj dlho. Kľudne od teraz až do materskej školy. Alebo možno dokonca celý život.

Spája nás kvalita

Good Gout a Ababu majú veľa spoločného. Okrem toho, že dbajú na výber najlepších surovín, z ktorých sa vyrábajú, sú vzorom remeselnej poctivosti pri spracovaní.

Good Gout kladie dôraz na jednoduché recepty a originálne ingrediencie, preto jej pochúťky obsahujú minimum prísad, pričom hlavnou je vždy jedna zložka. To preto, aby sa deti ľahko naučili rozoznávať jednotlivé chute, čo im potom uľahčí osvojenie si správnych stravovacích návykov. To všetko pod vedením michelinského šéfkuchára Chistopha Hayeho.

Hračky Ababu sa vyrábajú v remeselnej dielni v Podbořanoch z najkvalitnejších látok potlačených v Českej republike, ktoré navrhla Jitka Charvátová. Pred niekoľkými rokmi opustila vedúcu pozíciu v kreatívnej agentúre a zostavila tím nadšených ľudí, ktorí dnes vdychujú život jedinečným českým hračkám a doplnkom značky Ababu.

Za kvalitu ručia certifikáty

Tak ako sa Good Gout môže pýšiť certifikátom bio, aj materiál plyšákov Ababu je certifikovaný ako Oeko Tex Standard 100 Class 1, čo znamená, že je vhodný pre deti od narodenia. Všetky ušité výrobky sú označené značkou CE a certifikátom pre hračku pre úplné bábätká. Hračky pre deti vytvára v severných Čechách tím skúsených krajčírok, ktoré sú za svoju prácu spravodlivo odmeňované, čo znamená, že ak si chcete takúto hračku kúpiť, jej cena bude vyššia ako u hračiek vyrobených niekde v Ázii. Kvalitné materiály spolu s precíznym šitím však zaručujú, že plyšová hračka vydrží aj ďalšiemu bábätku v rodine. A poctivú potlač na nej budú obdivovať ešte vaše pravnúčatá!

Ababu kamoša môžete mať aj Vy!

Od posledného dňa februára a počas celého marca tohto roka majú všetci, ktorí si zakúpia akýkoľvek výrobok Good Gout a zaregistrujú sa do súťaže na súťažnej webovej stránke najneskôr do 31. marca 2024, šancu vyhrať zajaca Ababu a poukážku na prémiovú detskú výživu, ktorú ocenia aj tie najmlsnejšie jazýčky! Jedinečného zajaca, o ktorého výhru súťažíte, vytvorila Jitka Charvátová na mieru pre dobroty značky Good Gout, takže sa nemôže volať inak ako Goody! Ak splníte podmienky súťaže a budete mať šťastie, stane sa prvým nerozlučným kamarátom vašich detí a zároveň vaším neoceniteľným pomocníkom pri ich zabávaní a upokojovaní.